What the Frnk & the Long Horns

STADSHOTEL TER STEGE | 21.15 – 22.30 uur |

Live muziek met de warme Hammond-sound of het onmiskenbare geluid van de Fender Rhodes piano brengt altijd iets heel speciaals met zich mee. Wanneer dan ook nog de blazende Longhorns daar hun onderliggende akkoordjes en verrassende solo’s aan toevoegen, dan is het feest compleet. Frontman is gitarist en zanger Frank Schurgers, die zich laat inspireren door grootheden als Stevie Ray Vaughan, Joe Bonamassa, Marcus King en de Duitse virtuoos Henrik Freischlader. De band verkent de grenzen van de funk, blues en de rock om uit te komen bij een heel eigen sound vol sterke covers en eigen werk. Het gaat van ingetogen en sprankelend naar ongekend stevig en virtuoos. Uiteindelijk zal aan het eind van de zoveelste toegift de dansvloer vol staan; yelling for more!! 

Leave A Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

back to top