Wild Honey Acoustic Trio

STADSTUIN | 19.30 – 20.00 uur / 21.30 – 22.10 uur |

Het is weinig artiesten gegeven om de unieke sound en swing van JJ Cale te vangen en te vertalen naar een aanstekelijke vertolking. Al net zo uniek is het geluid en de sfeer die Ray Charles altijd wist op te roepen tijdens zijn legendarische shows. Het is daarom zeer aan te raden om even een rustmoment te nemen in de tuin bij de Bombazijn waar het akoestisch spelende trio Wild Honey zich onbevangen stort op dit legendarische repertoire dat bij iedere liefhebber meteen tot herkenning leidt. Gitaar, bas en zang, dat is waar respectievelijk Christian Kuiper, Carsten Hölscher en Martine Thijs het mee moeten doen. En juist dat minimale leidt tot onvermoed mooie vertolkingen, die in de intieme sfeer van de tuin prachtig tot hun recht komen. Ook andere genres worden bij de kop gepakt, zoals mooie nummers van The Eurythmics, The Police en Michael Jackson. 

Leave A Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

back to top