Het Heerst

GRANDCAFE MARKT 19 | 21.00 – 01.00 uur |

‘Het heerst’ is een lekker bekkend zinnetje om een gevoel van gedeelde berusting uit te drukken. De dingen komen komt zoals ze komen. Je doet er nou eenmaal niks aan, dus haal een lekker drankje bij het schap en zoek een mooi plekje dichtbij het podium waar de muzikanten van Het Heerst een avond lang de volledige heerschappij hebben. Ze treden dictatoriaal op waar het gaat om hun eigenwijze greep uit het mooiste van de Top 2000, liederen in eigen taal of juweeltjes van bekende songwriters. Een beetje democratischer mag ook wel, waar het gaat om de mogelijkheid heel af en toe een verzoeknummer aan te vragen. Het trio op toetsen, gitaar en slagwerk heeft een rijk repertoire en doet het allemaal semi-unplugged met een bevlogen enthousiasme. 

back to top