Michael Jackson Tribute Live

STADSTUIN | 22.10 – 23.30 |

Deze avond staan twaalf doorgewinterde muzikanten uit het oosten des lands samen op het podium. Los van elkaar maken zij deel uit van nationaal en internationaal vermaarde muzikale gezelschappen. Neem bijvoorbeeld Jan Wessels ‘oet Hengel’ die als trompettist naam maakt met het Metropole Orkest en optredens doet met het ‘jazz-cluppie’ van het Concertgebouworkest, maar ook niet te beroerd is Kinderen voor Kinderen-liedjes een muzikaal zetje te geven. Wat Jan gemeen heeft met de andere bandleden is dat zij het soms wat knellende show-keurslijf graag even afwerpen om in zomaar een biertuin met muzikale vrienden helemaal los te gaan. Ieder bandlid krijgt ruimte om te excelleren. Het repertoire is breed, maar vanavond ligt het accent op alles wat aan de immens rijke muzikale creativiteit van de Jackson-familie is ontsproten. Vijf toppers op zang, ervaren rotten op drums, bas, toetsen en gitaar met drie explosieve blazers voor de kers op deze Jackson-taart.

back to top