MUSK

Stadshotel Ter Stege voorcafé | 22.30 – 01.00 uur

Vanzelfsprekend mag Hotel Ter Stege niet ontbreken als podium voor Oldenzaal Muzikaal. Het voorcafé is een ideale plek voor muzikanten die gaan voor iets minder techniek en volume. Bij MUSK ligt het accent op het creëren van een intiem sfeertje door te kiezen voor een semi-akoestische aanpak van nummers die iedereen direct herkent van de hitparades door de jaren heen. MUSK schaamt zich er ook niet voor om enkele guilty pleasures in hun setlijst op te nemen. U2, Rolling Stones, Pink Floyd, CCR, De Dijk, Boudewijn de Groot; het repertoire van MUSK is breed genoeg om een avond lang te verrassen met een wervelende show. En wilt u ze nog eens horen? Nodig MUSK dan uit om met hun rijdende mini-podium voor een vrolijk optreden te zorgen tijdens uw tuinfeestje.

back to top