Amici

DOT’S EETCAFE MOKUM | 20.30 – 00.30 uur

Voor iedereen die altijd al eens een keertje binnen wilde kijken in het eetcafé van de immer gastvrije en goedlachse Dot, maar het nog niet in daden heeft omgezet, is er nu geen reden meer om het uit te stellen. De heer Sandro Ghiani persoonlijk sleurt u met zijn meeslepende liedjes als het ware aan uw muzikale oren naar binnen. Samen met Marc Zwiggelaar en Tano Pagliaro slingert Sandro de ene meezinger na de andere het café in en over de verstokte rokers op de stoep. Duits, Spaans, Italiaans, Engels of Hollands, het is dit trio allemaal om het even. Muziek is universeel en meezingen kan iedereen. Voor wie nog wat extra aansporing nodig heeft; met de voormalige Paparazzi Partyband zette Sandro al heel wat feestzalen op stelten. Nu dus in dit meest Mokumse hoekje van de stad.

back to top