Renee Schepers

Bombazijntuin | 20.00 – 20.30 uur

De programmeurs van Oldenzaal Muzikaal Festival houden er wel van dat er af en toe een brutaal jong talent aan de deur klopt. Renee Schepers uit Oldenzaal is zo’n muzikant die de uitdaging zoekt. Tegelijk is de Bombazijn-tuin een ideale plek, want al vaker gaven de brouwmeesters het kleurrijke podium aan muzikanten die het verdienen om gehoord en gezien te worden. Renee Schepers is een singer-songwriter in hart en nieren. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en bouwt haar muzikale show heel mooi op met liedjes van haar eigen hand en nummers van artiesten waar zij een goed gevoel bij heeft. Denk hierbij aan nummers van Marco Borsato of van Dusty Springfield om maar twee heel verschillende stijlen te noemen. Vanaf het eerste akkoord is te horen dat Renee precies weet wat ze wil.

back to top