Purple D

CAFE OLDE WEGHUIS | 19.30 – 22.00 uur |

Nog nooit was het zo aantrekkelijk om even naar Zuid-Berghuizen te fietsen of te wandelen, want in het onovertroffen en oorspronkelijke buurtcafé Olde Weghuis treedt één van de Oldenzaal Muzikaal Festival-toppers op. Child in Time, Smoke in the Water en Black Night zijn oude rock-classics die je altijd en overal graag weer hoort, dus ook in de buitenpost van Oldenzaal Muzikaal Festival. Het is onverwoestbaar werk van de legendarische band Deep Purple, deze mooie septemberavond vertolkt door zanger Dinant Duenk en zijn vrienden Edgar van Oostrum (toetsen), Joost Lötters (gitaar), Bart ten Thije (bas/zang) en Brent Schoppers op drums. Samen noemen zijn zich Purple D, wat op zich best wel te begrijpen is. Blijf zo dicht mogelijk bij de originele sound van de wereldvermaarde Britse rockband Deep Purple, dat is de missie van Purple D. Dat doen ze dan wel weer geheel op hun eigen wijze. Mogelijk wordt er nog een jazzy uitstapje gemaakt naar de klassieker Deep Purple, het favoriete nummer van de moeder van gitarist Richie Blackmore. ’t Is maar dat u het weet. 

back to top