Marco Schouten

STADSCAFE MOATMAN | 20.00 – 01.00 uur |

Zoals inmiddels tot een traditie is uitgegroeid, presenteert Stadscafé Moatman opnieuw een kanjer van het Nederlandstalige genre. Met Marco Schouten aan de microfoon weten de liefhebbers waar het deze avond naar toe gaat aan de Ootmarsumsestraat. Wanneer Marco zingend vast stelt Jouw ring ligt nog hier, dan voel je al voorzichtig een traan van ontroering en herkenning opwellen. De liefde is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor muziek in alle genres. Het Nederlandstalige lied is daar geen uitzondering op. Mi Amore is ook al zo’n liedje waarmee iedereen alles even om zich heen kan vergeten. Zit u met vlinders in de buik, met een diep liefdesverdriet of heeft uw partner stiekem een hapje vers gras onder de draad door genomen? Marco begrijpt het als geen ander. Meezingen en meedeinen mag. Marco is er vooral heel erg blij mee dat alles weer mag!

back to top